Si ens retallen els drets TALLEM LA LÍNIA. La JCC amb la vaga del Telemarketing del 28N.

 

Des de fa temps les treballadores i els treballadors del Sector del Telemàrqueting es troben en una lluita diària en la negociació del seu conveni col·lectiu. En un sector ja precaritzat, ara les exigències de la patronal busquen que el sector sigui més precari encara, amb menys drets laborals i més temporalitat. Volen que les empreses vagin formant treballadors dels quals la seva gran majoria no superi l’any de durada a l’empresa, algunes vegades fins i tot menys.

Volen que traballem malalts reduint hores mèdiques. Volen que tinguem menys vida social allargant la jornada laboral. En definitiva, ens volen més precaritzades.

Per tot això:

1. La Joventut Comunista de Catalunya recolza la vaga del dia 28 de Novembre i animem a les treballadores i als treballadors seguir lluitant amb ganes i amb il·lusió, ja que es l’única manera de no perdre cap dret i aconseguir-ne més.

2. Animem als sindicats a que no deixin de lluitar amb claredat contra les propostes de la patronal i que defensi els interessos dels treballadors.

3. Des de la JCC apostem fermament per la fi de l’acomiadament despietat de companys que tenen contractes mitjançant empreses de treball temporal (ETT) i exigeix que les empreses del sector deixin de fer negoci amb les formacions i que es genir llocs de treball estables i de qualitat.

4. Des de la Joventut Comunista de Catalunya animem a l’organització i participació sindical, per no caure en l’individualisme, ja que entenem que és l’única manera d’aconseguir més drets per viure i treballar amb dignitat.

Ni a casa ni en treball, TOTHOM AL CARRER!

 

Secretaria de Moviment Obrer
Joventut Comunista de Catalunya