Comunicat de la JCC en suport a Cas Alfon

Aquest dimarts 25 de novembre l’Audiencia Provincial de Madrid jutja a l’Alfonso Fernandez Ortega, conegut com ‘Alfon’ pels fets ocorreguts durant la vaga general del 14 de novembre de 2014 al barri madrileny de Vallecas.

Se l’acusa de portar una motxilla amb material per fabricar explosius i s’enfronta a una pena de cinc any i sis mesos de presó. L’Alfon va estar 56 dies en presó preventiva després de ser detingut el matí del 14 de novembre, juntament amb la seva companya, posada en llibertat hores més tard.

Des de la Joventut Comunista de Catalunya (JCC) volem expressar tot el nostre suport a l’Alfon i la seva família, amics i camarades, qui com tants altres han estat víctimes de muntatges policials i de la repressió sistematitzada i cada vegada més institucionalitzada per part de l’Estat.

Davant de la opressió i la censura la nostra resposta és cada vegada més clara i contundent: Lluita, resistència i solidaritat entre companys, perquè avui és l’Alfon però demà podria ser qualsevol de nosaltres.

Així doncs la JCC volem deixar palès la nostra total solidaritat amb l’Alfon i exigim la seva immediata absolució. Alfon absolució!

alfon

Joventut Comunista de Catalunya (JCC)

25 de novembre de 2014