Qui som?

Som jovent combatiu. Som joves que creiem que el món en què vivim no és just i que un de millor és possible. Som gent de barri, de pobles i viles, estudiants, treballadors i treballadores, becàries, caixeres, repartidors, monitores de menjador i profes per hores. Som gent que es preocupa per la seva classe. Som catalans i catalanes, entenent com a català a tota aquella persona que viu, treballa i estudia a Catalunya, vinguin d’on vinguin i siguin com siguin.

Som joventut revolucionària, entenem que el socialisme i el comunisme són la via per arribar a construir una societat d’homes i dones lliures i iguals. Som joves que sabem que sols no podrem res, i per aquest motiu ens organitzem i ho fem per construir un projecte de país basat en l’eliminació de les desigualtats, en la solidaritat entre tots els pobles i sota la premissa que tots els éssers humans mereixem viure amb dignitat.

Perquè si el present és lluita, el futur és nostre.

Com ens organitzem?

Ens organitzem com estudiants als instituts i les universitats. Perquè ningú millor que nosaltres defensarà els drets dels i les estudiants, tothom ha de tenir accés a una educació pública, gratuïta, crítica i de qualitat.

Com a treballadores que som, ens organitzem als centres de treball i per sectors laborals, com els treballadors del lleure o els qui currem a bars i restaurants.

Però som d’on vivim i actuem també en el conflicte al barri. Participem en els moviments veïnals i a les lluites transversals per la defensa dels drets de la joventut. Perquè tenim dret a emancipar-nos, a un transport públic al nostre abast i a tenir espais d’oci que no estiguin guiats només pel consum i l’alienació.