La JCC lamenta la mort de Jordi Miralles

DEPMiralles

Avui 14 d’octubre ens hem llevat amb una molt mala noticia, el nostre camarada Jordi Miralles ens deixava a l’edat de 53 anys.

Jordi Miralles forma part de l’ADN de la Joventut Comunista de Catalunya. Va ser Secretari General dels Col·lectius de Joves Comunistes (CJC) als anys 80, anys d’altes mobilització: marxes contra l’atur, marxes contra l’OTAN, en definitiva anys de lluita contra el capitalisme i l’imperialisme que encara ens ofega.

Miralles va ser coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa entre el 2000 i 2012. Durant el seu mandat van tornar a haver-hi diputats comunistes al Parlament, ell mateix va ser escollit diputat entre 2003 i 2012, portant les reivindicacions de la classe treballadora a l’hemicicle.

Miralles, sempre molest quan escoltava parlar de “classe política”, en cessar de les seves responsabilitats va tornar a ser un exemple en reincorporar-se a la seva feina a Correus. Des de les darreres eleccions municipals, Jordi era cinquè tinent d’alcalde de Castelldefels, on la candidatura de confluència Movem Castelldefels va desnonar el PP de l’alcaldia.

Des de la Joventut Comunista de Catalunya volem expressar el nostre condol a família i amics i reafirmem el nostre compromís en la lluita en que el Jordi va dedicar tota la seva vida, la lluita per una societat més justa, una societat socialista.

Per fer l’últim acompanyament al Jordi i a la seva familia ho podreu fer demà dijous 15 d’octubre a partir de les 16h al tanatori de Les Corts, on estarà instal·lada la sala de vetlles i l’últim comiat divendres 16 d’octubre a les 13 h.

Secretariat de la Joventut Comunista de Catalunuya