La JCC dóna suport a la concentració a Gavà per la dimissió del cap de la policia local

|JCCBLLL

|Comunicat del col·lectiu del Baix Llobregat Litoral de la JCC|

L’emissió de Ciutat Morta al programa “Sala 33” va ser tot un èxit, aconseguint que arribes a més de 500 milers d’espectadors, una dada històrica per a una emissió del 33.

El documental es va emitir amb 5 minuts de censura, censura que va demanar en Víctor Gibanel, repressor del 4F i actual inspector en cap de la guàrdia urbana de Gavà.

Aquest cap de policia va ser el mateix que va manar desallotjar l’hort urbà ocupat de Gavà d’una forma dubtosa de ser legal. Tot juntament amb una serie de detencions violentes contra joves del poble durant els anys 2013 i 2014 que per desgràcia, no tindrien cap ressò als medis de comunicació.

Després de conèixer la procedència de Gibanel, l’alcaldessa de Gavà continuà donant suport a Gibanel. Llavors, el grup municipal d’ICV-EUiA demanà en un comunicat esborrat posteriorment el ces com a inspector de Gibanel. Després d’això ICV donà suport a Gibanel, mentre que la postura d’EUiA no queda marcada, cosa que per a nosaltres és inadmissible.

Per tot l’ocorregut al poble de Gavà i per l’absolució dels companys Isma i Dani que havent tingut la mateixa jutgessa d’instrucció que el cas 4F, ara s’enfrontaran en un judici penal a 8 anys i 9 mesos de presó per participar en la vaga del 29M del 2014,

la JCC-Baix Llobregat Litoral s’afegeix a la convocatòria del dia 7 de febrer, i reclama al govern municipal de Gavà que cessi com a inspector en cap de la guàrdia urbana a Víctor Gibanel, i en cas contrari, la dimissió de l’alcaldessa i la sortida immediata d’ICV-EUiA del govern municipal.

Contra la repressió policial institucionalitzada, cap pas enrere!