La JCC es suma a la II Marxa Pels Drets Socials del Vallès Oriental

cartell-2-marxa-drets-socials-vo

 

La Joventut Comunista de Catalunya (JCC) es suma novament a la Marxa Pels Drets Socials del Vallès Oriental i fa una crida al jovent de la comarca a participar aquest diumenge dia 2 d’octubre en les accions en defensa dels drets socials de tots i totes. El col·lectiu del Vallès Oriental ha estat partícep de la preparació d’aquesta Marxa, i vol felicitar a totes les organitzacions membre pel treball unitari i decidit per tornar a omplir els carrers de la comarca.

Juntes ho podem tot!

—–

Col·lectiu del Vallès Oriental

 

 

Manifest

Assemblea organitzadora de la II Marxa pels DDSS del VO:

El Vallès Oriental en Marxa pels Drets Socials, 2 d’octubre del 2016

Arran de la crisi capitalista que vivim els darrers anys, patim una època de regressió en drets civils, socials i laborals i ens enfrontem a una estratègia política encapçalada per la Troika (CE, FMI i BCE) i amb la connivència dels governs català i espanyol, basada en la despossessió massiva de les classes populars i dels sectors més vulnerables que afecta especialment els pobles de l’Europa mediterrània i, per tant, de Catalunya i la resta de pobles de l’Estat.

Tots els avenços en drets, llibertats i justícia han estat concessions de les classes dominants per apaivagar la força organitzada de les classes populars i mantenir l’ordre capitalista existent. Han estat conquestes de les lluites de totes aquelles persones que ens han precedit plantant cara al carrer, i és per aquest motiu que cal seguir lluitant, en un temps de desmuntatge sistemàtic i premeditat dels nostres drets, com estan fent les companyes franceses, i més encara en el marc d’una conversió del deute privat, generat durant anys d’especulació, en un deute públic gegantí, que ens neguem a pagar.

  • Exigim fer marxa enrere en totes les retallades en educació, sanitat, pensions, dependència, prestacions d’atur o per situació de vulnerabilitat, etc.

  • Habitatges dignes i econòmiques; condemnem la vulneració del dret bàsic a un habitatge digne i que s’aturi la sagnia del drama provocat i plasmat en els desnonaments.

  • Incorporació de la dona en absoluta igualtat amb l’home tant en la vida econòmica, política i social. Tanmateix, cal eradicar l’homofòbia i la transfòbia i treballar per la llibertat sexual. No podem permetre més assassinats masclistes provocats per un sistema patriarcal.

  • En una comarca com la nostra tampoc ens podem oblidar del territori i com s’ha posat al servei de l’economia especulativa amb casos com Can Girona, Artigassa, el PDU circuit de Granollers, Montmeló i Parets, etc.

  • Reconeixement de tots els drets laborals, polítics, socials, etc., dels obrers immigrants. Supressió de tota forma d’opressió i de discriminació racial, sexual i cultural. Exigir l’obertura de tota frontera, cap migrant és il·legal ja sigui per qüestions econòmiques o per guerra.

  • Dret a la joventut a rebre una formació integral i gratuïta, a un treball sa i ben retribuït.

  • Alliberament de les preses polítiques. Llibertat d’expressió, organització i manifestació per al poble. El dret a vaga ha de ser un dret irrenunciable de les treballadores.

  • Sortida immediata de l’OTAN I de la UE, així com d’organismes creats per l’agressió imperialista.

  • Reconeixement del dret a l’autodeterminació dels pobles oprimits per l’Estat espanyol.

Aquesta ofensiva respon a una estratègia ideològica molt determinada que busca establir una societat per rics i una altra per pobres. La lluita en defensa del sector públic és, doncs, part de la lluita global contra l’explotació capitalista.

Volem viure i conviure en una societat basada en la solidaritat entre pobles, on es recuperi l’orgull de classe treballadora, de manera que els nostres recursos econòmics reverteixin en el benestar de tothom i la corrupció sigui eradicada.

Avancem: per la defensa dels drets socials,

ORGANITZEM-NOS I CREEM PODER POPULAR!

 

mapa-ii-mdsvo

 

Recorregut

Columna Nord:

Punts de trobada:

9.45h – Llinars del Vallès – Plaça dels Països Catalans

10.00h – Cardedeu – Escola Germans Corbella

11.00h – Les Franqueses – c/Tagamanent amb Pl. Can Prat de Corrò d’Avall

Sortida: Plaça de la Creu, Cardedeu (11.00h)

Itinerari:

Marxa direcció Granollers per la C-251 fins l’Hospital. (Arribada prevista 12.30h)

Columna Sud:

Punt de trobada:

9.00h – Mollet – Plaça Pau Casals

Itinerari:

10.00h – Arribada a Parets del Vallès

11.00h – Arribada a Montmelò (Plaça de la vila)

13.00h – Arribada de les Columnes Nord i Sud a Granollers (Plaça Maluquer i Salvador)