La JCC inicia una campanya de finançament per obrir una botiga online

https://www.youtube.com/watch?v=rKSxCiaGJQU

La Joventut Comunista acaba d’iniciar una campanya de micormecenatge amb l’objectiu de crear una botiga online. Aquest projecte té la intenció de crear un espai amb el que assegurar uns ingressos completament independents, i enfortir la sobirania econòmica de la JCC.

La joventut és un dels sectors de la població més castigats per la precarietat, les retallades i el masclisme. Ens trobem en una situació en la que s’ha normalitzat l’atur, la temporalitat, la falta d’oportunitats, els obstacles en l’accés a l’educació superior, i un llarg etcètera de dificultats.
Per això, la Joventut Comunista de Catalunya aposta per tornar a omplir els carrers. Per fer-ho, es necessiten organitzacions sòlides, amb recursos, i amb capacitat de trobar un finançament independent de les institucions.

La JCC vol crear #laParadeta de la Joventut, una tenda online i física per mantenir i oferir una gamma de samarretes, tasses, llibretes; que ajudi a reforçar la nostra indepèndencia econòmica. Però mantenint en aquesta gamma un caràcter polític i democràtic per donar a conèixer les nostres idees entre el jovent.

Llancem aquest Goteo per arribar a la nostra Festa de la Joventut, el dia 1 de juliol de 2017 amb una nova Paradeta de la Joventut 😀

Pots aportar en aquest enllaç
https://ca.goteo.org/project/laparadeta-de-la-joventut