Butlletí nº5

Butlletí nº4. Dijous 12 de febrer de 2015

SEGUEIX-NOS
 

AGENDA

25/02. 17h
ACTE. DIGNITAT CONTRA LA TROIKA. LA JOVENTUT EN MARXA
amb DIEGO CAÑAMERO
UB Raval (BCN) +info 

 

27/02 18:30h
ACTE. UNITAT POPULAR I RUPTURA
DEMOCRÀTICA
Nau Ivanow

 

28/02 18h
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE MANUEL MONEREO “POR EUROPA. CONTRA EL SISTEMA EURO”
Biblioteca Municipal de Viladecans +info

 

14 i 15/03
III ESCOLA DE FORMACIÓ LINA ÒDENA
El Masnou (inscripció)


FORMACIÓ

>> Fonaments del Comunisme. F. Engels

>> Els sindicats i l’atur. A. Gramsci

>> Tres fuentes y tres partes integrantes del marxismo. V.I.Lenin

ACTE. UNITAT POPULAR I RUPTURA DEMOCRÀTICA

>> Al debat intervindran Héctor Illueca, Manuel Monereo i Joan Tafalla

El divendres 27 de febrer debatrem amb Héctor Illueca (Dr. en Dret i inspector de treball), Manuel Monereo (escriptor i analista polític) i Joan Tafalla (historiador) sobre dues qüestions que estan protagonitzant els debats a l’esquerra i als moviments socials: la necessitat de la Unitat Popular per prendre el poder, i la Ruptura Democràtica per construir un nou país. +info


III ESCOLA DE FORMACIÓ LINA ÒDENA

>> Es farà el 14 i 15 de març a El Masnou

La inscripció a l’escola és oberta fins l’1 de març. Et pots inscriure clicant aquí

El dissabte 14 i el diumenge 15 de març celebrarem la III Escola de Formació Lina Òdena, l’escola del jovent comunista de Catalunya que va començar a realitzar-se amb el procés d’unitat juvenil comunista i que, avui, és l’escola de formació de la JCC. L’Escola Lina Òdena és un espai de trobada i de formació de joves comunistes de tot Catalunya, on es convina la formació, el debat i l’oci.

Com en les anteriors edicions, es farà a l’Alberg de El Masnou J.M. Batista i Roca. El preu de l’allotjament complet (àpats i dormir) serà de 15€, i l’estància d’un dia serà de 10€. D’altra banda, remarquem que les dificultats econòmiques no han de ser un impediment per assistir. Si vols assistir i tens cap problema fes-ho saber enviant un mail a jcc@jcc.cat i atendrem el teu cas.

En aquesta edició els temes que es tractaran seran la precarietat laboral de la gent jove, la reconstrucció dels rols de gènere masculins, la llei mordassa, la relació entre cultura i joventut, la tàctica i l’estratègia, i els processos de confluència.Quan s’apropin les dates de l’Escola us donarem els detalls dels tallers i xerrades.


 


 Joventut Comunista de Catalunya
Portal de l’Àngel, 42, BCN | 935001677