El 17N, tothom a la manifestació per una #UniGratuïta!

L’Associació d’Estudiants Progressistes, i tot el moviment estudiantil, ens convoca a totes a la manifestació del #17N, dia de l’Estudiantat, a les 17:00 a Plaça Universitat per reivindicar una #UniGratuïta.

Les taxes universitàries són un impediment per l’accés a l’educació dels fills i les filles de la classe treballadora. La imposició d’uns preus tan elevats (Catalunya és de les regions europees amb les taxes més cares), provoquen que les generacions més joves de la gent treballadora siguem les capes que tenen més difícil accedir a la universitat. Sí! Nosaltres! Les que hem de tenir treballs precaris per poder pagar les taxes! Sí! Nosaltres! Les que tenim mares amb jornades de 15 hores diàries, que a dures penes arriben a final de mes i a sobre han de fer front a aquesta enorme despesa! Sí! Nosaltres! Les que no podem permetre’ns anar a la universitat per aquest motiu!

És per això que des de la JCC cridem a universitaris, estudiants de secundària, treballadors i famílies a sortir al carrer el proper #17N. L’Eduació és un dret, no un privilegi.