El 17N, tothom a la manifestació per una #UniGratuïta!

L’Associació d’Estudiants Progressistes, i tot el moviment estudiantil, ens convoca a totes a la manifestació del #17N, dia de l’Estudiantat, a les 17:00 a Plaça Universitat per reivindicar una #UniGratuïta.

Les taxes universitàries són un impediment per l’accés a l’educació dels fills i les filles de la classe treballadora. La imposició d’uns preus tan elevats (Catalunya és de les regions europees amb les taxes més cares), provoquen que les generacions més joves de la gent treballadora siguem les capes que tenen més difícil accedir a la universitat. Sí! Nosaltres! Les que hem de tenir treballs precaris per poder pagar les taxes! Sí! Nosaltres! Les que tenim mares amb jornades de 15 hores diàries, que a dures penes arriben a final de mes i a sobre han de fer front a aquesta enorme despesa! Sí! Nosaltres! Les que no podem permetre’ns anar a la universitat per aquest motiu!

És per això que des de la JCC cridem a universitaris, estudiants de secundària, treballadors i famílies a sortir al carrer el proper #17N. L’Eduació és un dret, no un privilegi.

Butlletí nº3

Butlletí nº3. Divendres 6 de febrer de 2015

SEGUEIX-NOS








 

AGENDA

07/02. 12h
CONCENTRACIÓ CONTRA EL CAP DE LA POLICIA LOCAL DE GAVÀ
Ramba de Gavà 

30/01/15.20h
ACCIÓ PER UN TRANSPORT PÚBLIC POPULAR
Pl. Catalunya (BCN) +info

 

14/02. 16:30
CONFERÈNCIA SECTORIAL D’ESTUDIANTS
Can Batlló (Sants)


FORMACIÓ

>>Las seis características fundamentales de un partido comunista. A. Cunhal>> Espontaneidad y direcció consciente. A. Gramsci

>> El comunismo y la familia. A. Kollontai

LA JCC EXIGEIX L’ABSOLUCIÓ DE L’ISMA I EL DANI

>>Resolució del Comitè Central de la Joventut Comunista de Catalunya.

Durant la Vaga General del 29 de març de 2012,  l’Isma i el Dani, estudiants de la Facultat de Física, companys de l’Assemblea de Física i Química i militants de l’Associació d’Estudiants Progressistes així com també de la Joventut Comunista, van ser detinguts de forma injustificada a prop de l’Avinguda Diagonal durant el matí de la vaga +info


La JCC celebrarà la seva II Conferència d’Estudiants

>>Serà el 14 de febrer a Can Batlló (Sants)

En front els brutals atacs a l’educació que estem patint, les estudiants ens hem d’organitzar perquè necessitem tota la força per continuar en la lluita. Conquerim i defensem una educació al servei del poble, una educació popular que ens permeti transformar el món! +info


La JCC dóna suport a la concentració per la dimissió del cap de la policia local de Gavà

>>El judici de l’Isma i el Dani està al caure

El col·lectiu del Baix Llobregat Litoral de la JCC demana la dimissió del cap de la policialocal de Gavà +info


 Joventut Comunista de Catalunya
Portal de l’Àngel, 42, BCN | 935001677

 

La JCC celebrarà la seva II Conferència d’Estudiants

EstudiantsConf

Serà el 14 de febrer, a Can Batlló (Sants). Està cridada a participar
la militància estudiantil de la organització.

La Joventut Comunista de Catalunya està de costat de la lluita estudiantil i aquesta es troba actualment en un dels moments més crítics. S’està fent fora progressivament a les joves de classe treballadora de les universitats i a més l’educació pública a tots els nivells està sent precaritzada i utilitzada com a mètode d’adroctinament i segregació.

Per fer front als atacs als nostres drets hem d’estar organitzades, es per això que la JCC estudiants celebrarà la seva segona Conferència per analitzar la situació i decidir col·lectivament com intervenir i organitzar-nos per a què la lluita no s’aturi i puguem conquerir una educació veritablement pública i popular.