Comunicat de solidaritat de la JCC amb la JCV

jcvEl passat 21 d’octubre a les 3h va ser perpetrat un atac terrorista contra un local del Partit Comunista de Veneçuela, que funciona com a seu de la direcció nacional de la Joventut Comunista de Veneçuela.

La seu va ser atacada amb artefactes incendiaris, els quals van produir les flames que van afectar la façana, l’espai de reunions, i posant en risc la vida d’una brigada conformada per militants de la Joventut Comunista de Veneçuela, que es trobaven fent tasques de propaganda a la seu.

Aquest covard atac va ser dut a terme per feixistes de l’anomenada “oposició democràtica”, que veiem glorificar dia a dia en els nostres mitjans de comunicació

Aquests atacs només busquen atemoritzar la joventut revolucionària i bolivariana, no compten amb que la JCV es manté ferma i que seguiran amb les seves activitats a pesar dels atacs i les amenaces.

Des de la Joventut Comunista de Catalunya volem expressar la nostra més ferma condemna a aquests atacs i la nostra plena solidaritat amb la JCV, aquesta agressió la sentim com a pròpia. Volem fer la nostra petita contribució difonent aquests fets a Catalunya.

Volem denunciar també als nostres mitjans de comunicació que han callat completament enfront aquesta agressió, així com a tota la campanya terrorista duta a terme pels feixistes veneçolans.

A Catalunya o Veneçuela, avui com ahir,

Barcelona, 28 d’octubre de 2014

Joventut Comunista de Catalunya

Logo Gran de la JCC