La JCC entra al Secretariat del CNJC

 

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha celebrat avui una Assemblea General Extraordinària per escollir una nova incorporació al Secretariat, en finalitzar el mandat de les JERC, i la reelecció de la persona que fins el moment representava Esplais Catalans a l’òrgan del Consell. Com és costum en la representació de les entitats de l’àmbit de polítiques, la representació al Secretariat funciona mitjançant la rotació de les entitats i en aquesta Assemblea ha estat el torn de la Joventut Comunista.

La  JCC ha presentat una candidatura que combina diverses experiències en el moviment juvenil, i que té clarament una projecció de futur. Així doncs, s’ha proposat a la camarada Lucía Aliagas com a nova membre del Secretariat del CNJC. L’Assemblea General, finalment, ha ratificat la proposta, pel que la Joventut Comunista s’incorpora a l’equip de treball que coordina el Consell del moviment associatiu juvenil català.

Des de la JCC, finalment, es vol agrair el treball realitzat per la representant de les JERC al Secretariat del CNJC, Marta Rosique, i reafirma la seva disposició per enfortir el moviment juvenil català, els seus espais de coordinació i les seves lluites per recuperar els drets perduts en els darrers anys, i conquerir-ne de nous per guanyar un futur digne.